tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hei, ILONOLON ratikka ja bussi -projektilaiset!

Päällisten teko on siellä kouluissa/oppilaitoksissa varmasti loppusuoralla ja palautuspäivä lähestyy. Varsinainen palauttaminen tapahtuu 8. tai 9.5. palosuojaustalkoiden yhteydessä. Voit valita kumpana päivänä tulet. Talkoot ovat Aurinkolahden peruskoulussa Vuosaaressa, osoite Iiluodonpiha 1, klo 17-20.
Ilmoittautumiset 4.5. mennessä: sari.siekkinen-vappula@edu.hel.fi
Ilmoita kumpana päivänä tulet, niin osaamme varautua pikkupurtavalla.

Muistakaa laittaa päällisten istuin- ja selkänojaosan taakse koulun ja opettajan nimi sekä koulun osoite. Numeroikaa istuinosa ja selkänoja samalla numerolla samaan kohtaan, jossa koulun nimi on, näin parit eivät mene sekaisin. Lisäksi merkitkää nurjalle puolelle istuimen etu- ja takaosamerkinnät, nojaan ylä- ja alaosamerkinnät. Laittakaa myös nimikoimislaput täytettynä nojan yläosaan oikealle puolelle.
Ottakaa mukaan ajatukset/mietelauseet käsityöstä, niissä ideoijan etunimi ja ikä.
Ottakaa talkoisiin mukaan myös muovipussit kullekin penkinpäälliselle. Suojakäsineet on hyvä olla mukana.

Varsinainen tapahtumahan on sitten 23.8. Taiteiden yössä. Edellisenä iltana voi tulla päällisten kiinnitystalkoisiin ja taas joko 24. tai 25.8. päällisten irroitustalkoisiin. Tästä vielä lisäinfoa myöhemmin.

Taiteiden yön jälkeen on näyttely Design-museon yhteyteen rakennetussa WDC:n PAVILJONGISSA 28.8. - 2.9. Näyttelyyn menee osa päällisistä jo suoraan ja lisäksi osa niistä päällisistä, jotka ovat säilyneet hyvinä Taiteiden yöstä.

Tapaamme palosuojaustalkoissa Aurinkolahdessa!

T. Sari Siekkinen-Vappula, ILONOLON ratikka ja bussi -projektin puolesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti